Začiatok školského roka 2014/2015

01.09.2014

Školský rok 2014/2015 v Cirkevnej materskej škole G.B.Mollovej začína v utorok 02.09.2014 o 6.30 hod. (prosíme rodičov, aby svoje deti priviedli najneskôr do 8:00 a do 8:15 opustili priestory škôlky, potom sa škôlka uzatvára).

Zamestnanci pripravili pre deti nové hry, piesne, zážitky, ktorými sa budú snažiť spríjemniť a obohatiť pobyt detí v MŠ a pomôcť tak k ľahšej adaptácii dieťaťa, ale i k prirodzenej príprave predškoláka na rolu
žiaka základnej školy.

Počas letných prázdnin prebiehala revitalizácia materskej školy, Vaše deti tak budeme môcť privítať v zrekonštruovaných priestoroch. Vstupná brána bude dokončená v priebehu mesiaca september 2014.

Aktuálne zoznamy jednotlivých tried sú zverejnené na hospodárskych dverách našej MŠ.

Pobyt dieťaťa v Cirkevnej materskej škole Gianny Berettovej Mollovej je spojený s viacerými povinnosťami niečo zaplatiť alebo doniesť. Na stránke Poplatky a vecné plnenia by sme Vám chceli sprehľadniť všetky povinnosti a uľahčiť Vám tým ich plnenie.

Postupne na stránke pribudnú aktuálne oznamy, čo sa bude diať v škôlke v nasledujúcich mesiacoch. Sledujte naše stránky na internete alebo nástenky v MŠ.

Tešíme sa na Vás :)